Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

STUCK - Laika

Stel. Je kijkt dwars door de gevel van een flatgebouw. Elke bewoner heeft zijn gewoontes, elke flat zijn beperkingen. STUCK toont een dwarsdoorsnede van een mini-samenleving. Net als NIPT, gecreëerd door dezelfde makers onder de vleugels van Laika, is dit een woordeloze voorstelling. Beeld en geluid roepen een hele wereld op. Iedere ruimte en elke bewoner heeft zijn eigen klank. Geluiden van ...

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; -26 jaar: 7,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Stel. Je kijkt dwars door de gevel van een flatgebouw. Elke bewoner heeft zijn gewoontes, elke flat zijn beperkingen.

STUCK toont een dwarsdoorsnede van een mini-samenleving. Net als NIPT, gecreëerd door dezelfde makers onder de vleugels van Laika, is dit een woordeloze voorstelling. Beeld en geluid roepen een hele wereld op. Iedere ruimte en elke bewoner heeft zijn eigen klank. Geluiden van rinkelend vaatwerk vermengen zich met pruttelende koffiemachines, hongerige huisdieren, lekkende kranen en schurende scharnieren... Samen vormen ze een symfonie. Of is het een kakofonie?

STUCK is een tragikomische voorstelling voor jong en oud vanaf 6 jaar, die de mens met een flinke dosis mededogen op de korrel neemt – met een knipoog naar George Perecs roman Het leven een gebruiksaanwijzing.

SPEL: Judith de Joode, Rutger Remkes, Vanja Rukavina

Bron: UiTinVlaanderen.be