Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Kamagurka & Herr Seele - The Return of the Comeback

80 jaar Kamagurka & Herr Seele! Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, creeerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als ...

Wanneer

Prijs

€ 19,00
Basistarief: 19,00 €; -26 jaar: 9,50 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

80 jaar Kamagurka & Herr Seele!
Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze staken samen iconische tv-programma's in elkaar, creeerden samen kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk. Het was 16 jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken hadden gestaan. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. Het wordt een vrolijk en creatief weerzien op de scène, zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek.

Kamagurka en Herr Seele staan klaar om Vlaanderen terug te veroveren met The Return of the Comeback. Het belooft niets minder te worden dan een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.

Bezoek voor of na de voorstelling GRATIS de tentoonstelling over Kamagurka in het mudel met je ticket. mudel is open van 18.30 u tot 22.30 u.

BEELD Johan Jacobs

Bron: UiTinVlaanderen.be