Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Kadrage - Tuning People

Twee mannen zijn ingekaderd. Geframed. Wanneer ze het kader waar ze in staan neerhalen, komt het volgende kader er al aan. Keer op keer komt een reeks absurde en concrete situaties pop-upgewijs voorbij. Elk beeld dat hen vormt, overkomt hen. Telkens weer proberen de mannen aan de verwachtingen te voldoen en het spel te spelen. Ze willen zich van hun beste kant laten zien en zich zo charmant ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 8,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Twee mannen. Kaders van hout.
Wanneer ze het kader waar ze instaan neerhalen, komt het volgende er al aan. Elk kader is een canvas waarbinnen een mystiek beeld, een dagdagelijkse situatie, een stomme mop, een filosofische vraag, een relationele verstandhouding wordt afgebeeld.
Pop-up-gewijs wordt je als publiek door een tentoonstelling geleid van uiteenlopende scènes. De opeenvolging van deze schijnbaar willekeurige scènes zetten aan tot associeren en verbinden.
De makers van Kadrage gaan (binnen de kaders) op zoek naar vrijheid en een vorm van theater die geen inhoud opdringt maar die eerder door verschillende beelden en situaties aan te bieden, het publiek zijn/haar/hen eigen verhaal te ontwikkelen. Kadrage is theater dat je, net zoals een expositie, op associatieve en intuïtieve manier binnen kan laten komen.


Jef Van gestel en Peter Vandemeulebroecke dompelen zich onder in de wereld van de slapstick. Kadrage is fysiek en beeldend theater in een 30-tal kaders.

SPEL Peter Vandemeulebroecke, Jef Van gestel