Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Anatomie van pijn - Lies Pauwels

Het verleden doet pijn. Het heden doet pijn. En er is eigenlijk geen verandering. Of is pijn de voorbode van verandering? Regisseur Lies Pauwels (Het Hamiltoncomplex) maakt een voorstelling over een leven met pijn en pijn in het leven. Pijn staat niet op zichzelf, het is soms een manier van zijn. Deze voorstelling bouwt op de ervaringen van mensen die pijn lijden omdat ze met een specifieke ...

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Basistarief: 22,00 €; -26 jaar: 11,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Het verleden doet pijn. Het heden doet pijn. En er is eigenlijk geen verandering. Of is pijn de voorbode van verandering?

Regisseur Lies Pauwels (Het Hamiltoncomplex) maakt een voorstelling over een leven met pijn en pijn in het leven. Pijn staat niet op zichzelf, het is soms een manier van zijn. Deze voorstelling bouwt op de ervaringen van mensen die pijn lijden omdat ze met een specifieke aandoening geboren zijn of in de loop van hun leven met pijn geconfronteerd werden, zowel lichamelijk als mentaal. Samen met vier podiumkunstenaars ontleden ze pijn en zijn metaforen.

Samana, de organisatie die de belangen behartigt van patienten met een chronische ziekte en hun mantelzorgers, ondersteunt en begeleidt dit project.

REGIE Lies Pauwels
SPEL Laure Osselin, Olga Kunicka, Melissa Mabesoon, Arne De Tremerie, Zita Cayenberghs, Fien De Keukelaere, Rein Decoodt, Luna Benhelima, Vincent Glasmacher PRODUCTIE NTGent, Sontag, Samana
MET DE STEUN VAN Belgische Tax Shelter
BEELD Michiel Devijver

Bron: UiTinVlaanderen.be