Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Jazzy Sunday - RVB Quartet

Gitariste Rebekka Van Bockstal bracht in 2018 met haar kwartet de debuut-cd Crossing Dimensions uit, hoofdzakelijk gebaseerd op de manier waarop muziek een bijzonder contact kan leggen met luisteraar, medemuzikanten en andere dimensies. 'De eerste worp van het RVB Quartet is letterlijk en figuurlijk een kleurrijk album! Een sterk debuut!' aldus het vaktijdschrift Jazzmozaïek. Vanaf 2019 vormen ...

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Gitariste Rebekka Van Bockstal bracht in 2018 met haar kwartet de debuut-cd Crossing Dimensions uit, hoofdzakelijk gebaseerd op de manier waarop muziek een bijzonder contact kan leggen met luisteraar, medemuzikanten en andere dimensies. 'De eerste worp van het RVB Quartet is letterlijk en figuurlijk een kleurrijk album! Een sterk debuut!' aldus het vaktijdschrift Jazzmozaïek.

Vanaf 2019 vormen Marius Couvreur en Rebekka Van Bockstal samen met Otto Kint en Elias Storme de nieuwe bezetting van het RVB Quartet. Verwacht je dus aan nieuwe muzikanten, een nieuwe sound en nieuwe composities. Maar haar muziek blijft drijven op stuwende grooves en heldere melodieën geïnspireerd door grootheden als Wayne Shorter, Giland Helselman en Mark Turner.

MUZIEK: Rebekka Van Bockstal (gitaar), Otto Kint (contrabas), Elias Storme (sax), Marius Couvreur (drums)
IN SAMENWERKING MET vtbKultuur Deinze
BEELD Maxim Verbueken

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over