Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Madame Rosa - HET GEVOLG

Stefan Perceval herwerkte het boek La vie devant soi van Emile Ajar in een theaterversie voor Chris Lomme en de Hartenspelers van HET GEVOLG. Een ex-prostituee van joodse afkomst die de concentratiekampen heeft overleefd, zorgt voor de kinderen van haar jongere ex-collega's. Aan het eind van haar leven zijn bijna alle kinderen de deur uit behalve haar lieveling, de wees Momo. De gezondheid van ...

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Stefan Perceval herwerkte het boek La vie devant soi van Emile Ajar in een theaterversie voor Chris Lomme en de Hartenspelers van HET GEVOLG.

Een ex-prostituee van joodse afkomst die de concentratiekampen heeft overleefd, zorgt voor de kinderen van haar jongere ex-collega's. Aan het eind van haar leven zijn bijna alle kinderen de deur uit behalve haar lieveling, de wees Momo. De gezondheid van Rosa gaat echter zienderogen achteruit. Langzaamaan worden de rollen omgekeerd en moet Momo voor madame Rosa zorgen, die gaandeweg de controle over haar leven verliest.

Madame Rosa laat zien hoe plezierig mensen kunnen samenleven ondanks hun verschillen. De voorstelling doet een beroep op onze solidariteit. Omdat het een noodzaak is om lief te hebben.

SPEL Chris Lomme, de Hartenspelers
REGIE Stefan Perceval
PRODUCTIE HET GEVOLG
BEELD Kris Dewitte

Bron: UiTinVlaanderen.be