Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Saint Amour - Behoud de Begeerte

Saint Amour groeide in de voorbije 25 jaar uit tot een merk. Tot een jaarlijks evenement waar schrijvers voor te hoop liepen en waar je als toeschouwer op de eerste rij wilde zitten. Met uiteraard Valentijn als aanleiding en als voornaamste thema liefde. Hoe kan het ook anders? Volgend ingredient: goede literatuur. Afmixen met topauteurs, muziek of ander hoogstaand entertainment. Behoud de ...

Wanneer

Prijs

€ 24,00
Basistarief: 24,00 €; -26 jaar: 12,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Saint Amour groeide in de voorbije 25 jaar uit tot een merk. Tot een jaarlijks evenement waar schrijvers voor te hoop liepen en waar je als toeschouwer op de eerste rij wilde zitten. Met uiteraard Valentijn als aanleiding en als voornaamste thema liefde. Hoe kan het ook anders? Volgend ingredient: goede literatuur. Afmixen met topauteurs, muziek of ander hoogstaand entertainment.

Behoud de Begeerte heeft de handen vrij gehouden om al het fraais dat over de liefde is geschreven te omarmen: jong en gevestigd, hoofs en vrank, gekleurd en wit, binnenlands en buitenlands, maar alles steeds even buitenaards.

Op 15 februari 2020 wordt de Valentijnwaan met een extra avond verlengd door een amoureuze lofzang die drie uur lang prikkelt en varieert.

REGIE, SAMENSTELLING & PROGRAMMA Luc Coorevits
BEELD

Bron: UiTinVlaanderen.be