Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Così - Deschonecompanie

Op de scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violiste. Met muziek en tekst uit Mozart en Da Ponte's opera Così fan tutte, filosoferen en discussieren de spelers samen over het bestaan van fysieke trouw. Don Alfonso, een filosoof en tevens de pianist, beweert tegen twee jongemannen dat hun geliefden hen niet trouw kunnen blijven. De mannen eisen tegenbewijs ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 8,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Op de scène verschijnen twee acteurs, twee klassieke zangers, een pianist en een violiste. Met muziek en tekst uit Mozart en Da Ponte's opera Così fan tutte, filosoferen en discussieren de spelers samen over het bestaan van fysieke trouw.

Don Alfonso, een filosoof en tevens de pianist, beweert tegen twee jongemannen dat hun geliefden hen niet trouw kunnen blijven. De mannen eisen tegenbewijs en zetten samen met hem een experiment op. Despina, de kamermeid en violiste, laat op haar beurt de vrouwen kennismaken met de vrije liefde. Geeft het resultaat Don Alfonso gelijk? En sterker nog: valt de liefde wel in een structuur te gieten?

Sta versteld van de uitzonderlijke zangkwaliteit van Clara Cleymans (De Ridder, Tegen de sterren op,…)!

REGIE, TEKSTBEWERKING & CONCEPT Tom Goossens
MUZIEK Wouter Deltour
SPEL Carine van Bruggen, Arne Luiting, Annelies Van Gramberen, Jokke Martens, Clara Cleymans, Wouter Deltour
PRODUCTIE Deschonecompanie, Muziektheater Transparant | Translab
IN SAMENWERKING MET LOD Muziektheater en KASK Drama
MET DE STEUN VAN de Vlaamse overheid
BEELD

Bron: UiTinVlaanderen.be