Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Concertantes - ANS EN WILMA

ANS EN WILMA houden wel van een uitdaging! Deze keer plannen ze een concert. Heel professioneel. Denken ze. Maar op het podium gaat er van alles mis. Door Ans. Zegt Wilma. Door Wilma. Zegt Ans. Het leven in de showbusiness is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Want wat doe je als je tijdens een lied plots heel dringend moet plassen? En hoe los je het op als de elektriciteit uitvalt? Lukt het ...

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; -26 jaar: 7,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

ANS EN WILMA houden wel van een uitdaging! Deze keer plannen ze een concert. Heel professioneel. Denken ze. Maar op het podium gaat er van alles mis. Door Ans. Zegt Wilma. Door Wilma. Zegt Ans. Het leven in de showbusiness is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Want wat doe je als je tijdens een lied plots heel dringend moet plassen? En hoe los je het op als de elektriciteit uitvalt? Lukt het om een ruzie uit te vechten terwijl er een volle zaal naar je kijkt? En wie kan er eigenlijk het beste zingen: Ans of Wilma? 'Ans', zegt Wilma. 'Wilma', zegt Ans.

Concertantes is een grappige en ontroerende muziekvoorstelling voor de hele familie.

SPEL Ariane van Vliet (Toneelhuis, hetpaleis, Lazarus, Blauwe Maandag Compagnie), Alice Reijs (Van Vlees en Bloed, Den elfde van de elfde, Met Man en Macht, Het eiland)
MUZIEK Stoffel Verlackt, Geert Hellings en Jonas Van den Bossche
PRODUCTIE hetpaleis
BEELD Koralique

Bron: UiTinVlaanderen.be