Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Rita - BRONKS & Tuning People

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd en het toppunt van saaiheid. Als haar meubels een eigen leven beginnen te leiden worden haar dagelijkse rituelen echter grondig verstoord. Tegen wil en dank belandt ze in een wilde choreografie die haar dwingt komaf te maken met de sleur van haar bestaan. Wanneer deze bejaarde Alice in Wonderland merkt dat haar huiskamer op een podium staat en er een ...

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; -26 jaar: 7,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd en het toppunt van saaiheid. Als haar meubels een eigen leven beginnen te leiden worden haar dagelijkse rituelen echter grondig verstoord. Tegen wil en dank belandt ze in een wilde choreografie die haar dwingt komaf te maken met de sleur van haar bestaan. Wanneer deze bejaarde Alice in Wonderland merkt dat haar huiskamer op een podium staat en er een echt publiek zit, gaat het dak er helemaal af.

Randi De Vlieghe en Jef Van gestel maakten in 2015 het fel gesmaakte Voetbal op Hoge Hakken. Rita, een van de personages uit die voorstelling, krijgt nu een tweede leven en zoekt opnieuw de dunne grens op tussen dans, spel en performance.

CREATIE & SPEL Randi De Vlieghe, Jef Van gestel
MET DE STEUN VAN de Vlaamse overheid
BEELD Clara Hermans

Bron: UiTinVlaanderen.be