Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Novastar - Word’s Out tour

In 2020 grijpt Novastar terug naar de essentie. Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs Woman, The Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong. In het najaar van 2018 verscheen In The Cold Light of Monday, een album dat warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstraalt. Grote Novastar ...

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €; -26 jaar: 15,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

In 2020 grijpt Novastar terug naar de essentie. Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs Woman, The Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong.

In het najaar van 2018 verscheen In The Cold Light of Monday, een album dat warmte, tederheid en artistieke vrijheid uitstraalt. Grote Novastar dus. Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots. Solo spelen is namelijk wat hij het liefste doet. Terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Op het Leietheaterpodium enkel een vleugel, een halve cirkel gitaren en de mooie melodieen van Zweegers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over