Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Wildwandelen - Elke & Bruno

Tijdens Wildwandelen wandel je met een gids door het landschap rond Deinze. Je krijgt een verhaal te horen op maat van de natuurlijke omgeving. Onderweg word je uitgenodigd om te kijken naar en deel te nemen aan een aantal acties die vertrekken vanuit eenvoudige handelingen, zoals dragen, trekken, verleggen, bewegen, stapelen … Deze acties zijn het resultaat van een artistiek onderzoek gedaan ...

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; -26 jaar: 7,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Tijdens Wildwandelen wandel je met een gids door het landschap rond Deinze. Je krijgt een verhaal te horen op maat van de natuurlijke omgeving. Onderweg word je uitgenodigd om te kijken naar en deel te nemen aan een aantal acties die vertrekken vanuit eenvoudige handelingen, zoals dragen, trekken, verleggen, bewegen, stapelen … Deze acties zijn het resultaat van een artistiek onderzoek gedaan samen met 15 lokale deelnemers. Het samenspel van vertelling, natuur, wandeling en performances biedt een verfrissend andere beleving van het bekende en onbekende natuurlijke landschap. Het resultaat is een intense zintuiglijke ervaring voor het hele gezin.

Heb je zin om deze wandeling mee vorm te geven? Meld je dan aan door een e-mail met als onderwerp 'wildwandelen' te versturen naar cultuur@deinze.be. Wil je gewoon wandelen als bezoeker? Koop dan tijdig je tickets!

Op zaterdag en zondag organiseren we twee keer per dag een gegidste wandeling voor 50 personen.

Ik hou van eenvoudige, praktische, emotionele, stille en vitale kunst. Ik hou van de eenvoud van wandelen. RICHARD LONG

CONCEPT & BEGELEIDING Bruno Herzeele, Elke Thuy, Jolan Moonen

Bron: UiTinVlaanderen.be