Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Red Haired Men - Alexander Vantournhout

Er was een roodharige man die geen ogen of oren had. Hij had ook geen haar, dus hij werd theoretisch roodharig genoemd. Hij kon niet praten, omdat hij geen mond had. Hij had ook geen neus. Hij had zelfs geen armen of benen. Hij had geen maag en hij had geen rug en hij had geen ruggengraat en hij had helemaal geen ingewanden. Er was niets! Het is beter dat we niet meer over hem praten. Vier ...

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 8,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Er was een roodharige man die geen ogen of oren had. Hij had ook geen haar, dus hij werd theoretisch roodharig genoemd. Hij kon niet praten, omdat hij geen mond had. Hij had ook geen neus. Hij had zelfs geen armen of benen. Hij had geen maag en hij had geen rug en hij had geen ruggengraat en hij had helemaal geen ingewanden. Er was niets! Het is beter dat we niet meer over hem praten.

Vier performers verweven het micro-proza van de Russische absurdistische schrijver Danniil Charms met elkaar. Elementen van dans, circus, contortionisme, poppentheater, magie en buiksprekerij ontmoeten elkaar in een voorstelling vol acrobatische hoogstandjes.

CONCEPT & CHOREOGRAFIE Alexander Vantournhout
SPEL Ruben Mardulier, Winston Reynolds, Axel Guerin en Alexander Vantournhout
DRAMATURG Kristof van Baarle
BEELD Bart Grietens

Bron: UiTinVlaanderen.be