Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Hullep! - Maaike Cafmeyer & Peter De Graef

Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Vertel je vaak sterke verhalen? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Kom je charmant over? Heb je een sterk gevoel van eigenwaarde? Heb je een positief oordeel over jouw talenten en vaardigheden? Vind je voor alles een uitleg of excuus? Beloof je alles op je erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor ...

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €; -26 jaar: 9,00 €

Waar

Leietheater
Brielstraat 8, 9800 Deinze

Organisatie

Leietheater

Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Vertel je vaak sterke verhalen? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Kom je charmant over? Heb je een sterk gevoel van eigenwaarde? Heb je een positief oordeel over jouw talenten en vaardigheden? Vind je voor alles een uitleg of excuus? Beloof je alles op je erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Voel je wel 's spijt? Heb je een sterke behoefte aan prikkeling? Een afkeer van verveling?

Hullep! is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggensteund door drie muzikanten.

TEKST Peter De Graef
SPEL Peter De Graef en Maaike Cafmeyer
BEELD Goran Despierre

Bron: UiTinVlaanderen.be