Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Een duiker op Mars: wie van ons is normaal?

In het boek 'Een duiker op Mars: wie van ons is normaal?' geven auteur Lander Deweer en pianist Jan Swerts bekendheid aan het syndroom van Gilles de la Tourette waar het achtjarige zoontje van Jan aan lijdt. Dit zoontje Jef heeft een zware vorm van Gilles de la Tourette, maar toch ziet hij er anders dan verwacht heel normaal uit. Het boek is een intrigerende ontdekkingsreis, een zoektocht naar ...

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €; ADD: 5,00 €

Waar

KADE Podiumkunsten
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze

Tickets

Organisatie

Openbare Bibliotheek Deinze
In het boek 'Een duiker op Mars: wie van ons is normaal?' geven auteur Lander Deweer en pianist Jan Swerts bekendheid aan het syndroom van Gilles de la Tourette waar het achtjarige zoontje van Jan aan lijdt. Dit zoontje Jef heeft een zware vorm van Gilles de la Tourette, maar toch ziet hij er anders dan verwacht heel normaal uit. Het boek is een intrigerende ontdekkingsreis, een zoektocht naar de grenzen van het normale.
Donderdagavond 9 mei praat journalist en auteur Matthias M.R. Declercq met meesterverteller Lander Deweer en musicus Jan Swerts over dit neurologisch syndroom. Tegelijk worden nogal wat vooroordelen over anders zijn weggevaagd. Pianist Jan Swerts speelt een aantal muziekstukken op de vleugelpiano van KADE podimkunsten.
Deze avond is een samenwerking tussen De Bibliotheek, KADE Podiumkunsten en Boekhandel Letters & Co.

Bron: UiTinVlaanderen.be