Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Er springen verhalen uit je pen! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Hou jij ook van mooie verhalen? Zin om zelf een leuk verhaal te schrijven? In deze workshop ontdek je dat schrijven gewoon leuk mag zijn. Aan de hand van oefeningen en spelletjes leer je bij over goede personages, een verhaal spannend maken, dingen verzinnen, ... Op het einde van de workshop, onder leiding van Emke Dierickx, heb je een eigen verhaal geschreven. Voor jongen van 10 jaar tot 14 ...

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Overschrijving van 12 euro (niet leden 15 euro) op Reknr. Gezinsbond Deinze : BE 18 4427-6851- 5165 met vermelding "creatief schrijven + 18 april + aantal personen".

Waar

Bibliotheek Deinze
Markt, 9800 Deinze

Organisatie

Gezinsbond Deinze
Hou jij ook van mooie verhalen? Zin om zelf een leuk verhaal te schrijven? In deze workshop ontdek je dat schrijven gewoon leuk mag zijn. Aan de hand van oefeningen en spelletjes leer je bij over goede personages, een verhaal spannend maken, dingen verzinnen, ... Op het einde van de workshop, onder leiding van Emke Dierickx, heb je een eigen verhaal geschreven.

Voor jongen van 10 jaar tot 14 jaar. verplicht inschrijven via de website of jongegezinnendeinzecentrum@gmail.com