Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Tomorrowband muziekconcours tweede voorronde

Tomorrowband muziekconcours is terug! Na een geslaagde eerste editie vorig jaar, organiseert Jeugdhuis Brieljant een tweede editie van Tomorrowband. Acht bands werden via eens speelkans op het muziekcommunityplatform vi.be geselecteerd. - Vier bands kregen de kans om live op te treden in de eerste voorronde op vrijdag 8 maart. - Vier andere bands krijgen nu de kans om live op te treden in de ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Jeugdcentrum Brieljant
Mouterijdreef 20, 9800 Deinze

Organisatie

Jeugdcentrum Brieljant

Tomorrowband muziekconcours is terug!
Na een geslaagde eerste editie vorig jaar, organiseert Jeugdhuis Brieljant een tweede editie van Tomorrowband. Acht bands werden via eens speelkans op het muziekcommunityplatform vi.be geselecteerd.

- Vier bands kregen de kans om live op te treden in de eerste voorronde op vrijdag 8 maart.
- Vier andere bands krijgen nu de kans om live op te treden in de tweede voorronde op vrijdag 29 maart.
- Uit deze 2 voorrondes worden telkens 2 bands geselecteerd die doorgaan naar de finale op 26 april (Lokale helden) in JH Brieljant.
De beste band wint een geldprijs en de winnaar mag daarboven op ook openen op 1 van de clubconcerten in het gloednieuwe Cultuurcentrum Leietheater! In de jury zetelen o.a. Milo Meskens, Eno Meulenbergs (Milo Meskens, One Trick Pony) Silas van Laeken (Zebras are Timeless) Anthony Statius (Corre & the Bang) James Boone (Bunker, JH Brieljant)

Binnenkort maken we de namen bekend van de geselecteerde bands.
Kom supporteren voor je favoriete band!
Gratis Inkom! Vanaf 19u30

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over