Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Pasar Zomert in Landegem

Begeleide avondwandeling ca. 7 km in en om Landegem, in het kader van de reeks 'Pasar Zomert in het Meetjesland en Leiestreek'. Ecologisch herstel Oude Kale, Soete Beese, kasteel Poeldendries, brouwerij Meiresonne, Renaat De Rudder,.... het komt allemaal aan bod tijdens deze gevarieerde wandeltrip. Deze tocht wordt ingericht door de vereniging Pasar PLUS - Meetjesland en begeleid door Eddy ...

Wanneer

Prijs

€ 1,50
Basistarief: 1,50 €; Leden: 0,00 €; Kinderen: 0,00 €; Gezinnen: 3,00 €

Waar

De gouden klok
rechtover de kerk, 9850 Landegem (Deinze)

Organisatie

Pasar PLUS - Meetjesland
Begeleide avondwandeling ca. 7 km in en om Landegem, in het kader van de reeks 'Pasar Zomert in het Meetjesland en Leiestreek'. Ecologisch herstel Oude Kale, Soete Beese, kasteel Poeldendries, brouwerij Meiresonne, Renaat De Rudder,.... het komt allemaal aan bod tijdens deze gevarieerde wandeltrip.
Deze tocht wordt ingericht door de vereniging Pasar PLUS - Meetjesland en begeleid door Eddy Lossy en Frank Langeraert. De wandeling start omstreeks 19.15 uur aan eetcafé De Gouden Klok, Landegemdorp 15 te 9850 Landegem (Deinze). Inschrijven ter plekke vanaf 18.40 uur.

Vrijetijdsorganisatie Pasar PLUS - Meetjesland staat opnieuw garant voor een sfeervolle en aangename groepswandeling.
Elke donderdagavond in juli en augustus kan je meewandelen in een ander dorp in noordwest-Oost-Vlaanderen. De wandelingen zijn allen rond de 8 km lang en verlopen grotendeels in de natuur en langs trage wegen. Onderweg wordt een paar keer halt gehouden en kom je enkele merkwaardige dingen te weten over de omgeving. Deze wandelingen zijn gratis voor leden van Pasar. Niet-leden betalen 1,50 euro en gezinnen 3,00 euro. Gratis voor kinderen tot 12 jaar. De inschrijvingen gebeuren ter plaatse, vanaf ca. 18.45 uur. De wandelingen vangen aan om 19.15 uur en eindigen omstreeks 21.15 uur. Er kan deze zomer meegewandeld worden op 4, 11, 18, 25 juli en op 1, 8, 15, 22 en 29 augustus.

Bron: UiTinVlaanderen.be