Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Open Dag

Elk jaar zetten een driehonderdtal nieuwe leerlingen hun eerste stappen in de kunstopleidingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met filialen in Nazareth, Sint-Martens-Latem, Kruishoutem en Zulte is de academie één van de belangrijkste ambassadeurs voor muziek, woord en dans in Deinze en omstreken. Om iedereen de kans te ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

KADE Podiumkunsten
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze

Organisatie

KADE Podiumkunsten Deinze
Elk jaar zetten een driehonderdtal nieuwe leerlingen hun eerste stappen in de kunstopleidingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met filialen in Nazareth, Sint-Martens-Latem, Kruishoutem en Zulte is de academie één van de belangrijkste ambassadeurs voor muziek, woord en dans in Deinze en omstreken. Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met de academie is er op zondag 28 april 2018 een Open Dag in Deinze.

Spits jij jouw oren als je nieuwe, onbekende klanken hoort? Heb je een levendige fantasie? Gaan jouw voeten soms vanzelf bewegen? Droom je er wel eens van op een podium te staan voor een enthousiast publiek? Dan is de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans beslist iets voor jou!

De open dag is één van de vele momenten waarop de academie haar deuren openzet voor het grote publiek. Het hele jaar door zijn er tientallen klasconcerten, voorstellingen en andere activiteiten op de academie zelf of elders in de stad en omstreken. Tijdens de open dag wordt er een beeld gegeven van het ruime aanbod van de academie.

Als apotheose speelt ons huisorkest AcOrDe werk van onze Composer in Residence Frank Nuyts!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over