Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Slotconcert Open Dag KADE Podiumkunsten

Als apotheose van de Open Dag van KADE Podiumkunsten, brengt ons huisorkest AcOrDe twee stukken van onze Composr in Residence Frank Nuyts. Ze brengen 'Trip the Light Fantastic' en 'Suite Paternelle'. Beide stukken werden op maat van de academie en het orkest gecreëerd. Kom luisteren en hoor de muziek van de meester tot leven komen! Ontdek ook doorheen de rest van de dag onze fantastische ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

KADE Podiumkunsten
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze

Organisatie

KADE Podiumkunsten Deinze
Als apotheose van de Open Dag van KADE Podiumkunsten, brengt ons huisorkest AcOrDe twee stukken van onze Composr in Residence Frank Nuyts. Ze brengen 'Trip the Light Fantastic' en 'Suite Paternelle'. Beide stukken werden op maat van de academie en het orkest gecreëerd. Kom luisteren en hoor de muziek van de meester tot leven komen!

Ontdek ook doorheen de rest van de dag onze fantastische academie!

Elk jaar zetten een driehonderdtal nieuwe leerlingen hun eerste stappen in de kunstopleidingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met filialen in Nazareth, Sint-Martens-Latem, Kruishoutem en Zulte is de academie één van de belangrijkste ambassadeurs voor muziek, woord en dans in Deinze en omstreken. Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met de academie is er op zondag 28 april 2018 een Open Dag in Deinze.

De open dag is één van de vele momenten waarop de academie haar deuren openzet voor het grote publiek. Het hele jaar door zijn er tientallen klasconcerten, voorstellingen en andere activiteiten op de academie zelf of elders in de stad en omstreken. Tijdens de open dag wordt er een beeld gegeven van het ruime aanbod van de academie.

Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de Composer in Residence van KADE Podiumkunsten. Meer info hierover op
https://www.deinze.be/composer-in-residence-frank-nuyts

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over