Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Comedy Night met Steven Goegebeur

Comedy Night in Jeugdhuis Brieljant met Steven Goegebeur. Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: 'Iedereen moet na mijn ...

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Waar

Jeugdcentrum Brieljant
Mouterijdreef 20, 9800 Deinze

Contact

Organisatie

JC Brieljant
Comedy Night in Jeugdhuis Brieljant met Steven Goegebeur.
Als Steven Goegebeur het podium opstapt begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: 'Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.' Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden.

Eind 2007 begon Goegebeurs grote comedy-avontuur. In het seizoen 2011-2012 voelde Steven aan dat de tijd rijp was om met een eigen avondvullende voorstelling op tournee te gaan en zette hij zijn onderwijscarrière in de wachtkamer. De commentaren over deze eerste comedyvoorstelling 'De geknipte man' waren lovend. De aanvragen bleven binnenstromen. Op 26 november 2014, exact drie jaar na de première van zijn eerste show, bracht Steven 'Man van de wereld' voor het eerst op de planken. De inspanningen van de voorbije maanden werden beloond met 4 sterren in de Standaard en een uitverkochte tournee.

Verder werd Steven door zender 2BE als één van de vier 'Foute vrienden' voorgesteld aan hun kijkers. Ook hier bewijst hij dat improviseren, gevat en grappig reageren één van zijn troeven is. Voor JC Brieljant zal Steven op 16 november een mix van materialen brengen en zal hij een best-off presenteren van zijn huidige en vorige zaalshows.

Bron: UiTinVlaanderen.be