Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Scala - Meisjesnamen

Anne, Irene, Annelies, Marijke, ... Zijn dit namen van Scala-zangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes in Scala's nieuwe theatertournee? Scala, geliefd van Duitsland tot in China, keert terug naar de Vlaamse theaterzalen met Meisjesnamen. En voor het eerst helemaal in het Nederlands. De zangeressen van Scala hebben nog steeds engelachtige stemmen. Ze banen zich al jarenlang een weg ...

Wanneer

Prijs

€ 32,00
Basistarief: 32,00 €; voorste rijen: 38,00 €; VIP: 60,00 €; VIP + Dinner: 125,00 €

Waar

Brielpoort Deinze
Lucien Matthyslaan 9, 9800 Deinze

Organisatie

Miracle vzw
Anne, Irene, Annelies, Marijke, ... Zijn dit namen van Scala-zangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes in Scala's nieuwe theatertournee?
Scala, geliefd van Duitsland tot in China, keert terug naar de Vlaamse theaterzalen met Meisjesnamen. En voor het eerst helemaal in het Nederlands.

De zangeressen van Scala hebben nog steeds engelachtige stemmen. Ze banen zich al jarenlang een weg door het muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen. U mag erop rekenen dat Scala u kan en zal verbazen.

3 jaar na hun eerste doortocht in Deinze waren zowel Scala als het publiek zwaar onder de indruk. Dat leek ons voldoende reden om hen terug naar Deinze te halen voor hun tournee "Meisjesnamen".

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over