Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Thuiscomposteren in een notendop

Begint het bij jou ook te kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan bij de eerste zonnestralen? Wist je dat compost krachtvoedsel is voor de bloemen, planten en bomen in de tuin? En dat je compost zelf kunt produceren door je groente-, fruit- en tuinafval thuis te composteren? Jouw tuin krijgt niet enkel een vitaminekuur maar je bespaart er zelfs geld en afval mee. En bovendien houd je de ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

dienstencentrum Leiespiegel
Brielstraat 2, 9800 Deinze

Organisatie

Intergemeentelijke opdrachthoudende Vereniging voor huisvuilverwerking Meetjesland - IVM
Begint het bij jou ook te kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan bij de eerste zonnestralen? Wist je dat compost krachtvoedsel is voor de bloemen, planten en bomen in de tuin? En dat je compost zelf kunt produceren door je groente-, fruit- en tuinafval thuis te composteren? Jouw tuin krijgt niet enkel een vitaminekuur maar je bespaart er zelfs geld en afval mee. En bovendien houd je de duurzame kringloop in stand.

Weet je niet hoe je eraan begint? Wat wel en niet te composteren? Of welk systeem je best gebruikt? Kom dan naar de gratis infosessie 'Thuiscomposteren in een notendop', die IVM en Vlaco samen met de stad inrichten.

Bron: UiTinVlaanderen.be