Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Art Venture

Om de twee jaar stelt AcOrDe, het AcademieOrkest Deinze, een avondvullend muzikaal avontuur voor onder de titel “Art Venture”. Binnenkort kan Deinze opnieuw genieten van een bruisende en gezellige avond vol symfonische muziek. AcOrDe, opgericht in 1996, is een 70-koppig symfonisch orkest, bestaande uit leerlingen en oud-leerlingen van de Stedelijke Academie voor Woord, Muziek en Dans uit ...

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; < 12 jaar: 0,00 €

Waar

Sint-Pauluskerk
Oostkouterlaan, 9800 Petegem-aan-de-Leie

Organisatie

Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Deinze

Om de twee jaar stelt AcOrDe, het AcademieOrkest Deinze, een avondvullend muzikaal avontuur voor onder de titel “Art Venture”. Binnenkort kan Deinze opnieuw genieten van een bruisende en gezellige avond vol symfonische muziek.

AcOrDe, opgericht in 1996, is een 70-koppig symfonisch orkest, bestaande uit leerlingen en oud-leerlingen van de Stedelijke Academie voor Woord, Muziek en Dans uit Deinze, onder de leiding van dirigent Harry Blommaert en violist Hendrik Ide. Met enthousiasme, nieuwsgierigheid en lef zet het orkest de tanden in partituren uit het grote, klassieke repertoire; maar natuurlijk komen ook de liefhebbers van filmmuziek en lichtklassieke muziek tijdens de concerten aan hun trekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over