Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Tomorrowband / Muziekconcours / Finale

Tomorrowband is het kersverse muziekconcours georganiseerd door JC Brieljant Deinze, Jeugdhuis Mixit Landegem en Cultuurdiensten van Deinze en Nevele. Tomorrowband is een nieuwe samenwerking tussen Deinze en Nevele in het kader van de fusie en Lokale Helden 2018. Via een online selectie via vi.be worden 8 bands uitgekozen door de jury. - 4 bands krijgen daarna de kans om live op te treden in ...

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Jeugdcentrum Brieljant
Mouterijdreef 20, 9800 Deinze

Organisatie

Jeugdcentrum Brieljant
Tomorrowband is het kersverse muziekconcours georganiseerd door JC Brieljant Deinze, Jeugdhuis Mixit Landegem en Cultuurdiensten van Deinze en Nevele.
Tomorrowband is een nieuwe samenwerking tussen Deinze en Nevele in het kader van de fusie en Lokale Helden 2018.

Via een online selectie via vi.be worden 8 bands uitgekozen door de jury.
- 4 bands krijgen daarna de kans om live op te treden in de eerste voorronde in JC Brieljant op 23 februari.
- 4 andere bands krijgen eveneens de kans om live op te treden in de tweede voorronde op 31 maart in JH Mixit te Nevele.
- Uit deze 2 voorrondes worden telkens 2 bands geselecteerd die doorgaan naar de finale op 27 april (Lokale helden) in JC Brieljant.
De beste bands winnen een geldprijs en de winnaar mag daarbovenop in september optreden op het openluchtfestival dat JC Brieljant organiseert!
In de jury zetelen Milo Meskens, Hanne Vandekerckhove (Jacle Bowl) Silas van Laeken (Zebras are Timeless) Anthony Statius (Corre & the Bang) James Boone (Bunker, JC Brieljant)
Bands die willen deelnemen kunnen zich inschrijven tot 9 februari via vi.be.
Kom supporteren voor je favoriete band!
Gratis Inkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Meer over