Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Nevelestraat afgesloten tot eind januari 2020

Gepubliceerd op  woensdag 18 december 2019

Op 7 oktober 2019 startte Infrabel met de aanleg van de rotonde in de Nevelestraat (N437) ter hoogte van de Rostraat aan het beginpunt van de rondweg. Deze werken kaderen in de aanleg van het derde en vierde spoor in Hansbeke.
Hierdoor werd de Nevelestraat afgesloten. Er werden nutsleidingen verplaatst, rioleringen aangelegd en funderingswerken uitgevoerd. Normaal zouden de werken op 20 december 2019 voltooid zijn, doch door de slechte weersomstandigheden kunnen de asfalteringswerken niet worden uitgevoerd voor het kerst(bouw)verlof. Ze staan midden januari ingepland. Dat betekent dat de Nevelestraat afgesloten blijft tot eind januari 2020.

Er gelden volgende wegomleggingen:

  • verkeer komende van Hansbekedorp richting Nevele volgt een omlegging via de Grote Merestraat, Reibroekstraat en Boerestraat.
  • verkeer komende van Nevele richting Hansbekedorp volgt een omlegging via de Rostraat, Palestraat, Zandestraat, Brugseheirweg en Grote Merestraat.

Op deze omleggingen geldt éénrichtingsverkeer, uitgezonderd op de straatgedeelten Zandestraat, Brugseheirweg, Grote Merestraat en Reibroekstraat (tot Ostijnstraat). Fietsen is toegestaan in beide rijrichtingen. Fietsers kunnen een kortere weg nemen via Ostijnstraat en Nieuwetuinstraat. Om sluipverkeer te vermijden is het niet toegestaan om de Ostijnstraat met voertuigen in te rijden via de Boersetraat of Dalestraat.

www.infrabel.be