Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Aanleg rotonde in Nevelestraat van 7 oktober tot 20 december 2019

Gepubliceerd op  dinsdag 24 september 2019

Op 7 oktober 2019 start Infrabel met de aanleg van de rotonde in de Nevelestraat (N437) ter hoogte van de Rostraat aan het beginpunt van de rondweg. Hierdoor wordt de Nevelestraat afgesloten. Er worden nutsleidingen verplaatst, rioleringen aangelegd en funderings- en wegenwerken uitgevoerd. De werken zullen duren tot 20 december 2019.

Er gelden volgende wegomleggingen:

  • verkeer komende van Hansbekedorp richting Nevele volgt een omlegging via de Grote Merestraat, Reibroekstraat en Boerestraat.
  • verkeer komende van Nevele richting Hansbekedorp volgt een omlegging via de Rostraat, Palestraat, Zandestraat, Brugseheirweg en Grote Merestraat.

Op deze omleggingen geldt éénrichtingsverkeer, uitgezonderd op de straatgedeelten Zandestraat, Brugseheirweg, Grote Merestraat en Reibroekstraat (tot Ostijnstraat). Fietsen is toegestaan in beide rijrichtingen. Fietsers kunnen een kortere weg nemen via Ostijnstraat en Nieuwetuinstraat. Om sluipverkeer te vermijden is het niet toegestaan om de Ostijnstraat met voertuigen in te rijden via de Boersetraat of Dalestraat.

Tijdens oktober en november 2019 gebeuren er ook nog nutswerken in straatdelen van de Cardijnlaan, Merendreestraat, Doornbosstraat, Voordestraat, Hansbekedorp en Vaartstraat. Beperkte verkeershinder is hierbij te verwachten.

www.infrabel.be