Deel deze pagina

Gemeente Stad Deinze

Werken in Vaart- en Voordestraat duren tot 19 juni

Gepubliceerd op  donderdag 21 mei 2020

Om de rondweg aan te sluiten op de Vaart- en de Voordestraat worden deze straten volledig afgesloten van maandag 24 februari tot en met vrijdag 19 juni 2020.

Het benzinestation GULF en bijhorende garage in de Vaartstraat nr. 4 blijven bereikbaar via een tijdelijke werfweg, behalve tijdens de asfalteringswerken. Dan zal er geen toegang zijn.

Inwoners van de Voordestraat en Vaartstraat binnen de werfzone parkeren zich best in Hansbekedorp. Passage is mogelijk indien de werken het toelaten en in overleg met de werfleiding.

Er gelden volgende wegomleggingen (zie bijgevoegde kaart):

Wegomlegging Voordestraat (paars ingekleurd op de kaart): de Voordestraat wordt een doodlopende straat en is alleen bereikbaar via Merendreestraat, Paardenweg en Korte Dosweg. Er zijn geen voertuigen toegelaten in Meelveld en Lokestraat, behalve landbouwverkeer. Fietsers kunnen Hansbekedorp bereiken via de Voordestraat, de Doornbosstraat en de Begijnhoflaan.

Wegomlegging Hansbeke naar Zomergem (blauw ingekleurd op de kaart): via de Merendreestraat, Hansbekestraat, Diepestraat en Veldestraat.

Wegomlegging Hansbeke naar Bellem-Zomergem (groen ingekleurd op de kaart): via Grote Merestraat, Reibroekstraat (vanaf Ostijnestraat eenrichtingsverkeer), Kippendonkstraat (eenrichtingsverkeer) en Weitingstraat.

Wegomlegging van Zomergem-Bellem naar Hansbeke (geel ingekleurd op de kaart): via Warandestraat, Weitingstraat, Cromekestraat (eenrichtingsverkeer), Karmenhoekstraat (eenrichtingsverkeer) en Boerestraat (eenrichtingsverkeer)