Nieuws uit Deinze

Barmedewerkers After Parkies jeugdcentrum Brieljant gezocht

Jeugdcentrum Brieljant is een jeugdhuis voor en door de jongeren. Vanaf 6 juli tot en met 17 augustus kan je elke woensdag na de Engie Parkies optredens in het Kaandelpark nafeesten in Brieljant met de “After Parkies”. We zijn op zoek naar barmedewerkers om een handje te helpen tijdens de After Parkies.

Nieuwe opleiding in de academie: muziekactua.nu

Je bent nooit te oud om te leren. De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze is daar de ideale plaats voor. In september start de nieuwe opleiding muziekactua.nu, verwant met de cursus muziekgeschiedenis. De lessen zijn een introductie in de actuele muziekwereld.

Stad Deinze werft aan

Voor het departement Ruimtelijke Ordening, Publieke Ruimte, Stadsontwikkeling en Milieu gaat Stad Deinze over tot de aanwerving van een deskundige milieu en duurzaamheid. Je helpt de milieuambtenaar bij de behandeling van o.a. milieudossiers. Solliciteren kan tot vrijdag 12 augustus 2016.

Taxusinzameling voor het goede doel

Breng je taxussnoeisel tussen 13 juni en 10 september naar het recyclagepark en draag zo je steentje bij in de strijd tegen kanker! Taxussnoeisel levert immers grondstof voor geneesmiddelen die gebruikt worden voor de behandeling van kanker.

anaXis NV