RECREATIE

Vaar zelf de Leie af!

Ook in 2016 kan je in het centrum van Deinze de Leie af-/opvaren. Handige elektrosloepen huur je bij Yacht Charter Deinze. Een vaarbrevet hoef je hiervoor niet te hebben.
Verkies je een kapitein aan boord, dan is AquaLine je partner.

 

De Oost-Vlaamse Leiestreek is een echt groen wandel- en fietsparadijs.

Met het decor van het landschap als gezelschap kom je langs een prachtig kasteel, pittoreske kerkjes en dorpjes én natuurlijke pareltjes zoals oude Leiemeanders.

Het is er heerlijk fietsen en wandelen. Het recreatiedomein De Brielmeersen nodigt de (groot)ouders uit met hun kroost om te ravotten op het immense speelterrein. Zwemmen en kajakken kan je in en op de Leie.
City Golf, zoveel meer dan stadsgolf!

City Golf speel je niet op een golfbaan, maar in het centrum van Deinze.
In tegenstelling tot klassieke golf, speel je niet naar een hole maar naar een target die reeds in het centrum ligt. Een target kan een standbeeld, zitbank, fontein, .. zijn. Voor aanvang van City Golf krijg je een golfinitiatie. Vervolgens leg je in groep al spelend een parcours af. Heb je het minst aantal slagen, ben je de winnaar.

City Golf is een light versie van een stadswandeling. Onder begeleiding ontdek je er leuke weetjes over de stadskernvernieuwing.
De maximumprijs is 20 euro per persoon. De groep bestaat uit minimum 4 en maximum 250 personen.

Voor boeking en info kan je terecht bij City Golf zelf:
0498 39 56 94 
info@city-golf.be
www.city-golf.be

anaXis NV